• Întreg sistemul de iluminat stradal din orașul Beclean va fi modernizat cu bani de la Uniunea Europeană!

Primăria orașului Beclean demonstrează că SE POATE! După multe alte proiecte care au schimbat semnificativ orașul, l-au moderinzat și au făcut din acesta, un exemplu demn de urmat, acum primarul Nicolae Moldovan a anunțat că a reușit să obțină o nouă finanțare din fonduri europene, în valoare de 4,4 milioane de euro.

Un proiect amplu prin care întreg orașul Beclean va beneficia de un sistem modern de iluminat stradal. 

„Proiectul de iluminat stradal cu becuri cu LED în Beclean a fost admis azi. Primăria Beclean a reușit să obțină o finanțare europeană în valoare de 4,4 milioane de euro pentru a schimba iluminatul public de pe toate străzile din Beclean, precum și din cartierele aparținătoare. Vor fi în total 40 de kilometri de iluminat stradal cu becuri economice și sperăm să fie instalate toate până la sfârșitul anului 2018.” – primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan

Felicitări! #EchipaFaptelor

  • Celebrăm Ziua Internaţională a Pădurilor, prin fapte! Astfel, în comuna Budești, mai exact în Budești-Fânațe continuă împădurirea!

41 de hectare cu puieți vor susţine peste câțiva ani, terenul şi astfel, contribuim activ la întreţinerea unui mediu mai verde. Felicitări primarului Vasile Codrea!

  • Guvernul a aprobat introducerea pe lista medicamentelor compensate şi gratuite, 16 noi molecule, destinate tratării mai multor tipuri de afecţiuni – oncologice, astm bronşic, poliartrită reumatoidă, afecţiuni care ţin de HIV/SIDA, dermatită atopică gravă sau tuberculoză.

”Astăzi au fost introduse 16 molecule noi în lista de medicamente compensate şi gratuite, prin intermediul unei Hotărâri de Guvern. Medicamentele sunt destinate pentru tratamentul mai multor afecţiuni, cum ar fi afecţiuni oncologice, astm bronşic, poliartrită reumatoidă, afecţiuni care ţin de HIV/SIDA, dermatită atopică gravă sau tuberculoză. Dintre aceste 16 molecule noi, trei sunt destinate tratamentelor pentru afecţiuni oncologice şi sunt incluse în lista de medicamente gratuite, nouă molecule sunt destinate pentru tratamentul tuberculozei multidrog rezistente şi mai sunt molecule care tratează diferite afecţiuni, e vorba despre medicamente antivirale, medicamente antiinflamatorii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.
El a explicat că pe lista celor 16 molecule figurează şi una folosită pentru pacienţii care beneficiază de transplant. “Adică sunt molecule care ajută pacienţii să suporte mai bine transplantul, să nu rejecteze respectivul organ”

Continuăm să demonstrăm că SE POATE!

Dezvoltăm județul Bistrița-Năsăud.

 

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: