Cred că unul dintre cele mai revoltătoare lucruri este să faci ceva bun, depui efort, îți dai toată silința și vine cineva și zice că n-ai făcut nimic sau se face că nu vede ce este evident.
Chiar dacă este deranjant, știți ce e de făcut? De continuat munca, deoarece faptele vorbesc mai mult ca vorbele goale.
Același lucru se întâmplă și la nivel politico-administrativ, iar oamenii de știință numesc acest tip de dezaprobare, zgomot alb (blancheur) și el se dă la o parte numai prin zgomotul muncii continue și prin siguranța că există oameni care au ochi să vadă că, în cazul nostru, pe zi ce trece, județul acesta crește.

  • 750 de locuințe din Telciu vor fi racordate la rețeaua de apă potabilă și 441 de locuințe din Salva la cea de canalizare!

Așa cum a anunțat Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, toate acestea sunt posibile, în urma unui contract de lucrări în valoare de 2,3 milioane de euro semnat astăzi la sediul Consiliului Județean. Acest contract este parte dintr-un proiect mai amplu prin care se vor face alți 30 km rețele de apă și 29 km rețele de canalizare în Năsăud, Rebrișoara, Sângeorz-Băi, Maieru și Anieș.

  • Încep lucrările de modernizare a drumului Poarta Transilvaniei!

Azi au fost înmânate ordinele de începere a lucrărilor și până la 31 Decembrie, dacă nu apar situații neprevăzute, toți cei 50 km de drumuri vor fi modernizate.

Tronson modernizat: Colibița – Bistrița-Bârgăului – Prundu Bârgăului – Josenii Bârgăului – Ilva Mică – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei!

„Sursa principală de finanțare pentru acest proiect sunt fondurile europene nerambursabile și am primit promisiuni din partea constructorilor că dacă nu vor exista elemente neprevăzute, până la finalul acestui an, lucrările vor fi terminate!

Este un proiect de suflet, pentru care m-am luptat încă de la venirea la Consiliul Județean și mă bucur că alături de colegii mei am reușit să ajungem în acest punct!”- Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

  • Eveniniment unic în comuna Şanţ ! A fost inaugurat Centrul Cultural Dimitrie Gusti, unul dintre cele mai moderne din Europa.

Săptămâna luminată a început în comuna Șanț cu inaugurarea Centrului Cultural „Dimitrie Gusti”. Peste 1000 de şănţeni au participat la acest frumos eveniment și au umplut sala de festivități a noului Centru Cultural, spațiu modern care va fi folosit pentru manifestări culturale și sociale.
Îl felicit pe primarului Ioan Szabo, care împreună cu echipa sa au demonstrat încă odată că totul poate să fie realizat, indiferent dacă este un proiect în mediul rural sau urban. #EchipaFaptelor

  • Minim gest de recunoștință și apreciere din partea cetățenilor județului Bistrița-Năsăud pentru Tiberiu Ușeriu, care a câștigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul 6633Arctic Ultra!

Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean,Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan l-a premiat pe Tibi, cel care ne-a demonstrat prin fapte că, „Atunci când nu mai poți, mai poți puțin”!

Tibi la prima vedere, tu ai reușit să câștigi cea mai grea cursă din lume, dar de fapt ai reușit și mai mult, ai reușit să ne faci să realizăm că imposibilul poate să devină posibil, dacă vrem cu adevărat și ne mobilizăm. Încă o lecție pe care ne-ai oferit-o: trecutul nu încurcă viitorul! Ce a fost, a fost, ce este în prezent și ceea ce urmează este important.

Ești un exemplu pentru noi toți, ne motivezi și cu siguranță voluntarii de la Tășu devin și mai puși pe fapte bune, când te au pe tine ca sursă de inspirație.

Vom continua…

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: