Mereu se vorbește despre strategii/planuri și importanța lor pentru viitor, însă ele devin cu adevărat utile, când sunt puse în practică, azi.

O spun de câte ori am ocazia, singura atitudine rezonabilă în raport cu viitorul este să îl construim în fiecare zi.

Acest lucru se întâmplă la noi în județ, iar astăzi pot să scriu despre două vești bune, datorită unor oameni puși pe fapte, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan și viceprimarul municipiului Bistrita, Cristian Niculae.

 • S-a semnat contractul de finanțare europeană în valoare de 5 milioane de euro, prin intermediul ADR N-V: “Drumul Gării din Beclean. Îmbunătățirea mobilității urbane a orașului Beclean.”

„Vă asigur că acest proiect a fost gândit în așa fel încât să ajute enorm la decongestionarea traficului din Beclean prin introducerea semaforizării acolo unde este nevoie, crearea pistelor de biciclete pe rute alternative, achiziționarea unor microbuze electrice și montarea stațiilor de alimentare electrică în punctele cheie, precum și asfaltarea unor străzi importante din Beclean și realizarea propriu-zisă a unor rute prin care să se poată evita traficul din centrul orașului.

Am participat la această întrunire de azi alături de primarii din Turda, Carei și Dej, iar cu noi au fost și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, cu ajutorul cărora am obținut finanțarea cu fonduri europene.

Proiectul semnat azi, 14 iunie, în favoarea Becleanului deschide lungul șir de proiecte pregătite în ultima vreme de administrația locală pentru finanțare europeană, printre care se numără reabilitarea termică a blocurilor, iluminatul public stradal cu leduri, Casa de Cultură “Liviu Rebreanu”, Centrul recreativ “Legacy”, sau Centrul de Zi pentru vârstnici.

Vă anunț că săptămâna viitoare în ședința de Consiliu Local vom solicita aprobarea pentru proiectul de modernizare al Grădiniței Albă ca Zăpada și pentru cel al construcției unui bloc social în oraș.

Toate aceste planuri ale administrației publice locale din Beclean ajută la modernizarea completă a orașului în folosul cetățenilor și sper din suflet să reușim să aducem un confort în plus tuturor beclenarilor.”- primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan

 • Au început reparațiile curente ale îmbrăcăminții asfaltice din Bistrița pe timp de noapte!

 • „Am verificat, lucrările avansează într-un ritm bun şi vor fi finalizate in cel mai scurt timp posibil, dar cel mai important este că rezolvăm asfaltarea celor 17 strazi fără blocarea traficului în timpul zilei.
  De fapt, acesta a fost principalul motiv datorită căruia am venit cu această idee și mă bucur că dă rezultate.
  Spre exemplu, mâine noapte încep lucrările pe Bulevardul Decebal, fără utilaje care să îngreuneze traficul rutier în timpul zilei!

  Totodată, țin să le mulțumesc echipelor de muncitori care fac acest efort și dumneavoastră pentru înțelegere.
  Este esențial să avem o calitate bună a lucrărilor, le verific îndeaproape evoluția pentru ca lucrurile să fie așa cum ne dorim cu toții.”- viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae

  Felicitări! #ContinuămMunca

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: