Am întâlnit bătrâni și mai puțin bătrâni, dar la toți dorul de copiii mutați la oraș în căutarea “unei pâini mai bune”. Mi-am amintit și de bunica mea, care a trudit zeci de ani, la fel ca oamenii pe care i-am întâlnit azi, pentru a construi un viitor copiilor, României, nouă tuturor!

Pentru prima dată după ‘89 Guvernul României a adus o viziune de dezvoltare a satului românesc prin Programul Național de Dezvoltare Locală, care indiferent de culoarea politică a primarilor finanțează proiectele care fac diferența: asfalt, școli, apă și canalizare.

Doar la Micești și Silivaș, comunități conduse de primari PNL, respectiv ALDE, prin acest program sunt în derulare proiecte de circa 9 milioane de euro pentru: 19.7 km de drumuri asfaltate, 14 km rețele de apă și 26 km rețele de canalizare, plus reconstrucția căminului cultural din Visuia și modernizarea școlilor din Micești, Visuia și Silivaș. În plus, pentru a dezvolta această zonă, Președintele Emil Radu Moldovan a atras 1,5 milioane de euro pentru modernizarea drumului de la Visuia la Silivașul de Câmpie!

Investițiile în școli, asfalt, apă și canalizare sunt punctul de plecare pentru dezvoltarea satelor românești, iar GuvernulRomâniei și ConsiliulJudețeanBN fac aceste lucruri concrete!

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: