Cel mai important proiect integrat de modernizarea a 79,6 km de drumuri județene (de la Colibița, peste Strâmba și pe toată Valea Ilvelor), pentru care Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a atras 47 de milioane de euro din bani europeni a fost cel mai discutat subiect.

Peste Strâmba lucrările sunt într-un stadiu avansat, de la Măgura Ilvei la Lunca Ilvei se lucrează iar pe tronsonul Ilva Mică – Măgura Ilvei a fost reziliat contractul de lucrări cu compania care nu a reușit să execute lucrarea, care va fi scoasă din nou la licitație. Până la terminarea licitației se va interveni pe acest tronson de drum cu întreținerea curentă, pentru a-l face practicabil.

În plus, doar la Ilva Mare, Guvernul României prin PNDL, finanțează cu 3 milioane de euro lucrările de modernizare a drumului spre Ivăneasa (5.5 km) și a 8.6 km de străzi (ambele în execuție). Primul program de dezvoltare al satului românesc care nu ține cont de culoarea politică ci de nevoile oamenilor (la Ilva Mare este primar PNL)!

Oamenii au nevoie să prindă curaj în viitor, iar baza pentru un viitor coerent sunt investițiile în infrastructură și în educație!

 

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: