Lunca Ilvei, una dintre cele mai frumoase localități din Bistrița-Năsăud se dezvoltă și mai mult datorită investițiilor Consiliului Județean și ale Guvernului României!

Cel mai așteptat proiect, asfaltarea Drumului Județean 172 D, a început! În urma unei finanțări de 47 de milioane de euro, atrase de Președintele CJ, #EmilRaduMoldovan pentru modernizarea drumului de pe Valea Ilvelor, Strâmba și Colibița, suntem la stadiul în care acum se așterne primul strat de asfalt.

Dacă aici, “peste Strâmba” și la Colibița se lucrează, pentru tronsonul Ilva Mică-Măgura Ilvei a fost reziliat contractul cu constructorul și urmează o nouă licitație.

La Lunca Ilvei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului României a început modernizarea Școlii din localitate și a unei rețele importante de străzi și drumuri de interes local!

În 26 Mai, un bistrițean de-al nostru merită să sprijine toate aceste proiecte de dezvoltare inițiate de administrația #PSD, direct de la Bruxelles. Acel om este Pana Doina!

Alături de cea mai harnică echipă, #TSDBistrițaNăsăud și dl Ministru Secretar de Stat Pugna Alexandru, am vorbit cu oamenii de aici despre #EchipaFaptelor!

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: