Avem nevoie de un Program Național de Consiliere și îndrumare gratuită!

România are nevoie de o economie puternică și reformată, iar acest lucru nu se poate realiza fără firme noi, înființate de tineri, care merită o șansă reală de a se dezvolta “acasă”, în România!

Fondurile europene au fost mereu o soluție viabilă pentru dezvoltare, iar România are în noul exercițiu financiar, un potențial imens, dar care riscă să rămână neexploatat!

În 2019, România mai avea 20 de miliarde de euro din Fondurile Europene Structurale și de Investiții care pot să fie folosiți în dezvoltarea țării noastre, dar pentru ca acești bani să ajungă la tineri, este nevoie de un Program Național de Consiliere, pe care îl voi iniția din postura de Deputat.

Vreau ca această inițiativă legislativă să ofere oricărui tânăr cu inițiativă, pașii, procedurile și recomandările pentru a-și finanța propria afacere cu bani europeni.

Trebuie să ne asigurăm că oamenii care au voința de a inova, dar nu au resurse pentru a angaja companii de consultanță, au alături de ei experți care să îi îndrume pe calea accesării de finanțări nerambursabile.

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: