Esența unui stat puternic și respectabil se vede în cum își tratează acesta cetățenii, deoarece oamenii sunt cel mai important lucru dintr-o țară. Este fundamental ca statul român să ofere sprijin tuturor cetățenilor săi, dar mai ales celor care sunt din categorii vulnerabile.

Voi propune ca deputat o reformă rapidă a serviciilor sociale!

Este necesară sistarea finanțărilor sociale pentru persoanele apte de muncă, dar care evită să aibă un loc de muncă! La fel și pentru minorii care NU urmează o formă de învățământ, pentru că un stat care își prețuiește cetățenii nu poate încuraja asemenea nedreptăți sau comportamente care nu aduc contribuții societății.

O indemnizație mai mare pentru copiii orfani

De asemenea, cred cu tărie că România are datoria de a oferi mai mult cetățenilor săi care chiar au nevoie de ajutor. Voi susține ca fiecare persoană ce și-a pierdut locul de muncă în pandemie să aibă o indemnizație de 1500 de lei pe lună, dar și următoarea reformă pentru copiii orfani din țară: o indemnizație lunară de 500 de lei pentru fiecare copil orfan de un părinte și 1500 de lei pentru fiecare copil orfan de ambii părinți.

 

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: