România nu se poate dezvolta cu adevărat fără un mediu de afaceri puternic și diversificat, iar pentru acest lucru e nevoie ca statul să sprijine antreprenorii tineri din țară și nu numai.

În anul 2020 programul Start-Up Nation a avut un buget de un miliard de lei, la doar trei ani de la adoptarea sa oficială de către Guvernul României. Ceea ce înseamnă că în acest an s-au putut finanța maxim 5.000 de afaceri noi pornite de către antreprenori români, fiecare dintre ele primind finanțarea de maximum 200.000 de lei.

Datele din anii trecuți arată că atât Start-Up Nation, cât și Start-Up Diaspora (pentru afacerile românilor din străinătate) sunt două programe de succes, pe care îmi doresc să le promovez cât mai mult din Parlamentul României!

Vreau să inițiez din postura de deputat un program Start-Up Nation, special pentru tinerii care vor să își înceapă o afacere, pentru că e vremea ca tinerii să simtă că ,,acasă” e România! De asemenea, voi milita pentru mărirea bugetului celor două programe deja existente și cred cu tărie că este nevoie de integrarea unei linii speciale de finanțare în domeniul agriculturii, pentru a ne atinge potențialul: acela de a putea hrăni o parte din Europa cu produse românești.

Țara noastră trebuie să înceapă să valorifice inițiativa și dorința de munci a tinerilor români!

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: