Bunicii și părinții noștri au muncit o viață întreagă pentru a ne crește, pentru a ne educa și pentru a ne pune o pâine pe masă. Nu trebuie să uităm că unii bătrâni continuă să trăiască pe venituri mici, de câteva sute de lei, care nu ajung nici măcar pentru cumpărarea medicamentelor uneori. 

Cred foarte mult că adevărata dezvoltare a statului român va începe în momentul în care oamenii vor simți din nou că sunt tratați cu respect de către autorități și că vor putea avea din nou încredere în acestea. Încredere că indiferent ce ai lucrat, dacă ai muncit o viață întreagă, vei avea o viață decentă când ești pensionar.

Tocmai de aceea, mi-am asumat ca în Parlamentul României să fiu un deputat care va lupta, alături de toți colegii mei din Partidul Social Democrat, ca  pensiile să fie de minim 1300 de lei, până în 2024!

Este un angajament pe care clasa politică din toată țara trebuie să și-l asume, din respect pentru munca de o viață a unor români de bună-credință, la fel cum Partidul Social Democrat și-a asumat în timpul guvernării creșteri substanțiale ale salariilor și pensiilor.

 

Please follow and like us:

Comments

comments


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: